yoga

Mya Flow erbjuder kurser, klasser och workshops i Kundalini yoga, Ashtanga yoga, Återhämtande yoga och enbart Meditation. Yoga är en urgammal tradition som värnar om ett helhetsmående där praktiska övningar såsom kroppsställningar, andnings- och meditationstekniker används för att stärka kroppen och sinnet. Yoga gör kroppen starkare och smidigare samtidigt som den medvetandegör kopplingen mellan kropp, tanke och handling, och ger redskap för att skapa hållbara relationer däremellan. Vi ser yogan som en form av hjälp till självhjälp – när vi människor vårdar oss själva skapar vi grunden för goda relationer till oss själva och vår omgivning.
Välkommen att hitta den yoga som passar just Dig! Läs mer om de olika inriktningarna under respektive flik.

Fysiska effekter

Yogans positioner gör din kropp starkare och smidigare. Den stärker hållningsmuskulaturen och ger avspänning till nacke, axlar, rygg och höft. Yoga ger bättre koordination, balans, ökar kroppsmedvetenheten och kan lugna ett stressat system. Den ökade cirkulationen som följer gör att din kropp syresätter sig bättre.

Mentalt stärkande

Med andningen som redskap hjälper yogan oss att stilla sinnet, höja närvaron (mindfulness) och fylla på våra energidepåer. Du blir effektivare, mer fokuserad, snabbare på att fatta beslut och kreativiteten ökar. Du lär dig lyssna till dig själv och den du är och får verktyg som hjälper dig att styra din stresspåverkan.

Personlig konsultation i stället för kurs?

Första mötet med din personliga yogalärare sker under en kostnadsfri konsultation ca 30min. Då får du möjlighet att se om den kunskap och erfarenhet som finns till hands kan hjälpa dig mot de mål du har. Viktigt är att du känner dig trygg och bekväm.

Genom vårt första möte sätter vi tillsammans upp ett program anpassat för dig. Det blir skräddarsytt utifrån dina behov som när du kan träna, hur ofta och vad du vill uppnå.

Kontakt: info@myaflow.com   Tel. 070-2600526

Du vet väl att du som är anställd har rätt till en viss summa friskvård per år. Hör med ditt företag vad som gäller för dig. Mycket som vi gör på Mya faller under benämningen friskvård, en friskvård som stärker det friska hos dig. Hör av dig så kan vi berätta mer!