ulrika cassel

”Don’t be satisfied with stories, how things have gone with others. Unfold your own myth.”                   -Rumi

 

”Jag använder yoga som ett komplett verktyg för att väva ihop min själ med min kropp och kunna förhålla mig till omvärlden på ett friare och uppriktigare sätt. Det hjälper mig att vara mer sann mot mig själv och mot andra. Yogan är ett ovärderligt verktyg som, när det används, hjälper mig att stå med båda fötterna på jorden trots livets stormar.”

Ulrika har rest och studerat för många lärare – när hon hittade yogan reste hon regelbundet till Indien för att suga åt sig av kunskap och upplevelse genom yogan. Sin första internationella lärar-utbildning  tog hon i Thailand hos Paul Dallaghan – därefter har hon bland annat studerat och blivit Kundaliniyogalärare och medtitationslärare. Hon har undervisat i yoga sedan 2003 och gruppträning sedan 1999. Regelbundet går hon vidareutbildningar för att fylla på till egen inspiration för att vidare förmedla till andra – dock är den egna praktiken som görs regelbundet den största källan till insikt.

2010 tog hon sin Sjukgymnastexamen som en följd av att hon ville kunna jobba terapeutiskt med yoga.

Hon brinner för att förmedla yoga som ett redskap till att du som deltagare ska växa och stärka upp dig själv, både mentalt och fysiskt. Hon levererar träning ur ett helhetsperspektiv där magkänslan visar vägen, och kunskapen om hur kroppen fungerar sätter en trygg bas.

Driver Mya flow från Jan 2013 och håller Drop-in klasser, Workshops, Kurser och Yoga konsultationer. I hennes Studio fram till och med Februari 2015 – därefter på andra vackra platser.