NYA TIDER

Posted

NYA TIDER – NYTT FOKUS

 

Myaflow har verkat i nu snart åtta år. Var sak har sin tid och stunderna under namnet Myaflow- eller MIND YOGA AND FLOW som det fullständiga namnet är – har varit gnistrande, närvarande och utvecklande. Stunderna vi hade i det gamla gårdshuset med dom knarrande golven och sneda taken var om möjligt ännu mer upphöjda i verklighet och närvaro. Platsen som många refererar till som en oas mitt i hjärtat av Umeå stängde januari 2015. Jag vill ödmjukt tacka alla som skapade och upprätthöll. Utan er -ingen studio och inte lika många sköna möten.

Jag har känt nu en tid att varumärket -Myaflow har varit en för stor sko för mig att fylla. Det gör sig inte rätt att jag ensam ska driva varumärket vidare då Myaflow var så mycket platsen och människorna som verkade där. Jag är glad och ödmjuk att jag fick vara en del av den platsen – men nu är det dags att bryta upp och skapa nytt.

I denna process har det också blivit naturligt att avsluta samarbetet med Yogastudion Umeå. Det har varit en bra plattform under den här perioden för att kunna erbjuda och nå ut till min deltagare. Tusen tack Yogastudion Umeå för detta samarbete – fortsätt att sprida all yoga ni kan!

Under ytan har det ett tag bubblat en ny vilja och nya drömmar – det är till dessa drömmar mitt fokus nu vänder sig och sedemera ska det bli spännande att få presentera och bjuda in till det jag nu brygger. Ambitionen är att det blir något mer i linje med vad Ulrika Cassel som yogalärare förmedlar och värderar.

Är du nyfiken på vad som händer härnäst? Då kan du bara sitta lugnt i båten – alla Myas tidigare kunder kommer att få ett välkomstbrev när det nya varumärket lanseras.

 

Med djup tillit till livet och barnslig nyfikenhet på framtiden

Hälsningar

Ulrika